maanantai 16. syyskuuta 2013

Roosa takes a Bath...

soon, very soon!


Puoliksi täynnä, puoliksi tyhjä.
Vaatteiden rullaaminen = vie vähemmän tilaa rinkassa, tai niin ne väittää.
Lähtölaskenta on alkanut, kun eipä tässä ole enää kuin kaksi kokonaista päivää aikaa ennen lähtöä. Rinkka on pakattu puolilleen, mutta tänään pitäisi varmaan viimeistellä paketti, jotta huomenna voisi ajatella jo muuta. Jännittää ihan pirusti, mikä on varmaankin ihan normaalia. 

Pakkaus ei ollut kovin mukava urakka, koska halusin pitää mielessäni, että a) vaatteiden tulisi olla sellaisia, että osan niistä voisi tarvittaessa jättää vaihdon päätyttyä sinne keräykseen/roskiin, b) en ottaisi mitään turhaa tavaraa mukaan ja c) ottaisin kaiken tarpeellisen mukaan. Paikan päältä voi ostaa kaiken tarpeellisen, mutta nyt alkuun piti huolehtia siitä, että en pääse kauppaan ehkä ensimmäisinä päivinä. Josta puheen ollen...pitäisi ehkä pakata jotain pussinuudeleita tms. kuivamuonaa ensimmäiseksi evääksi. 


Kolme keltaista: reppu, rahaa ja sanakirja.
Rinkan mennessä ruumaan, otan käsimatkatavaraksi lentokoneeseen pienen trollilaukun, johon saan tungettua arvokkaimmat tavarat. Laukkuun on pakattuna jo kaivattu, keltainen koulureppu, joka olkoon aurinkoni Englannin sumuissa, tai jotain. Loistava ostos!

Jos vielä kaksi päivää, niin sitten kolmen kuukauden seikkailu voikin alkaa...

- Roosa

Ei kommentteja: